תועלת ב MRI לאיתור מקור כאבים ברצפת האגן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/06/2016 | 06:10 | מאת: שואו

אני סובלת מ CHRONIC PELVIC PAIN SYN. שהחל לפני כשנה לאחר ניתוח טחורים בשיטת האל-דופלר. הזרקות לעצב פודנדל, IMPAR GANGLION ותרופות רבות נגד כאב לא הועילו. ברקע פיברומיאלגיה/נירופטיה מלפני שנים רבות. האם בדיקת MRI יכולה לעזור באיתור מקור הכאב? האם MRI יכול לקבוע בעיה בשרירים או עצבים ברצפת האגן?

שלום רב, אני ממליצה להיבדק על ידי רופא גניקולוג, רופא כירורג ורופא נוירולוג. לאחר מכן להחליט איזה אזור יש לבדוק בבדיקת ה- MRI. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

21/06/2016 | 15:48 | מאת: שואו

שלום ד"ר לקר נבדקתי כבר ע"י הרופאים המומחים שציינת. קיבלתי המלצה לMRI לאחר ששאלתי ביוזמתי אם MRI יכול לעזור. כירוג אמר שאפשר לבצע וכך בדיוק אצל גסטרואנטרולוג עם המלצה ל MRI באגן ובבטן אלא שקופ"ח לא אישרה לי MRI ואני שוקלת לבצע זאת על חשבוני. לכן שואלת אם הבדיקה יכולה לאתר מימצאים הקשורים לתפקוד השרירים ועצבים או סיבה אחרת ברצפת האגן שם יש לי כאבים חזקים

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב