הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

10/07/2012 | 19:25 | מאת: שירלי

שלום רב, ברצוני לשאול שאלה שמטרידה אותי מאוד. היום עברתי ניתוח לייזר בעיניים.. בעוד 9 ימים אני אמורה לעבור ניתוח שדיים בהרדמה כללית. המנתח והמרדים טוענים שאין שום קשר לדברים ואם אני מחליטה להינתח במועד הקבוע חומר ההרדמה אינו מזיק לעיניים. לעומת זאת הפרופ' שעשה לי את הלייזר היום טוען שחומר ההרדמה כן משפיע על הראיה. האם הינך יכול לייעץ לי מה עלי לעות? המון תודה, בברכה שירלי

19/07/2012 | 10:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ישנה חשיבות לדיווח לרופא המרדים על הפעולה שעברת. פרטי הפעולה, כגון: האם מדובר בלייזר, הזרקת גז לעין וכיוצא בזה, יסייעו לרופא המרדים לתכנן את ההרדמה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב