סלקוקס

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/11/2004 | 01:17 | מאת: Hadassa

אחרי הוצאת הוויוקס מן השוק - האם ניתן להתשתמש בסלקוקס בבטחון. האם נערכים מחקרים על הנזקים האפשריים כתוצאה מתרופה זו. אינני יכולה להשתמש בתרופות אחרות נגד כאב מחוץ לאקמול, שאינו די אפקטיבי. בתודה

09/11/2004 | 19:18 | מאת: ד"ר ליאוניד אידלמן

שלום רב, אכן, סלקוקס שייכת לאותה קבוצה של תרופות כמו ויוקס. עולם הרפואה מתלבט האם השפעה של ויוקס היא מיוחדת לתרופה הנ"ל או עלולה להיגרם ע"י כל תרופה אחרת מאותה קבוצה. נכון לעכשיו, הנושא טרם נבדק. ההשערה היא שבכל מקרה יש חשיבות במשך הטיפול ובבמינון. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

29/12/2004 | 09:23 | מאת: גלי

קיבלתי את התרופה סלקוקס לטיפול בכאב גב התרופה ניתנה לי ל 10 ימים האם יש חשש לקחת תרופה זו ? אני נוטה לא לקחת תרופות, אך הרופאה המליצה לקחת את התרופה כדי שהנושא לא יסתבך ואז יהיה צורך במתן תרופות נוספות.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב