שלום רב, אנא עזרתכם בדחיפות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/05/2011 | 11:02 | מאת: רז

אני בן 41, בריא בדר"כ (למעט ניתוחים שעברתי בשל חסימת כלי דם ברגליים) מזה כשבוע וחצי אני סובל מכאבים מוזרים, בתחילה היה זה כאב נקודתי בגב העליון שחלף לאחר חצי שעה, אח"כ התעורתתי בכל יום בשעה 5ף00 בבוקר לערך עם כאבים חזקים בכל אזור בית החזה, לחץ חזק שמפריע להסתובב מצד לצד, מפריע לשכב ובכלל מאוד עוצמתי, המצב סביל יותר כאשר אני מתיישב וחולף בהדרגה לאחר כשעתיים, כאשר אני משתעל הכאב מחריף. אני מאוד מוטרד מהבעיה, האם זה יכול להיות סימפטום למצב נפשי? (אני עובר בימים אלה משבר קשה) האם לעובדה שיש במשפחתי היסטוריית בעיות לב יש קשר לעניין? אנא עזרתכם והכוונתכם.

16/05/2011 | 00:01 | מאת: אלי בן דוד

תבדוק אפשרות של כאבים מיופציאלים באזור החזה

שלום רב, על מנת לקבל מענה לשאלותיך, אני ממליצה ראשית לפנות לרופא משפחה במטרה לשלול בעיות לבביות. לאחר מכן יש לשקול אפשרויות אחרות ולהיבדק על ידי רופא אורטופד או רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב