אנסה להיתנסח בצורה יותר ברורה
דיון מתוך פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אים יש לי כאבים נאורולוגים קשים ואני מייחס אותם לאצבע קטועה למשל ואו מגב דפוק יכולות להפוך לבעיות קבועות או אים פותרים את הבעיה בצורה ניתוחית לא משנה כמה זמן זה כאב, המוח אינו זוכר את הכאב , והכאב הזה ניפתר מעצם פיתרון הבעיה בהיתערבות כירורגית?
נאמר שם בערך כך אני מנסחת זאת באופן חופשי כי אין לי את הפיענוח של הבדיקה מכשיר עים הזרמים אין שום שינוי מהשנה הקודמת בה נעשתה לי בדיקה שלא הייה בה שום מימצא םתולוגי ,לי זה ניראה כמו כסת"ח יש לי את הבעיה הזו אבל אין שום שינוי מהשנה הקודמת ששם לא נימצא שום מימצא פתולוגי נאורולוגי ,למרות שכן אני חשה כאבים עזים הן בגב והו באצבע מה עלי לעשות ?
שלום רב, אני ממליצה לך לפנות למרפאת כאב עם כל המסמכים הרפואיים הנמצאים בידך לצורך עיון בדיקה והחלטה על דרכי טיפול. ב ב ר כ ה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב