מרפאת כאב

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/11/2003 | 00:33 | מאת: ורד

שלום. אני טופלתי במרפאתכם לפני כשנה, בעקבות כאבי גב כרוניים, בעזרת זריקות קורטיזון לגב. הטיפול לא עזר, והכאבים נמשכים. שאלתי היא האם בשנה האחרונה נוספו טיפולים חדשים, כפי שכתוב כאן, והאם כדאי לי לנסות שוב?

17/12/2003 | 15:33 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

במרפאת כאב נמצאות בשימוש שיטות מגוונות ורבות לטיפול בכאב כולל חדשניות ביותר.הטיפול שאותו קבלת לפני כשנה מהווה שלב ראשון אך לא ממצה את כל האפשרויות הטיפוליות הקיימות. מומלץ לפנות בשנית למרפאת כאב על-מנת להתאים לך את הטיפול בהתאם לממצאים.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב