טיפול בכאב כרוני

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/05/2004 | 19:25 | מאת: ורד

שלום רב. אני סובלת מכאב כרוני מחמיר והולך בגב תחתון, וכל הטיפולים הרבים שניסיתי עד כה , כולל הזרקת קורטיזון במרפאתכם, לא הועילו. אני רוצה להגיע אליכםשוב, ומעוניינת לדעת אילו טיפולים ניתנים אצלכם. האם תוכלו לעזור לי בכך? תודה מראש!

30/05/2004 | 15:33 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

ורד שלום רב, הטיפול שתארת הוא שלב ראשון בתוכנית הטיפולים המגוונים העומדי לרשותנו. שיטות אחרות שאנו משתמשים הן: הזרקהתחת שיקוף, שימוש בגלי רדיו, גריית חוט השדרה ואחרות. לכל חולה אנו מתאימים טיפול עם השפעה מירבית. ב ה צ ל ח ה ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

31/05/2004 | 13:22 | מאת: ורד

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב