יעל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/05/2004 | 21:20 | מאת: יעל

שלום רב. האם יש קשר בין העצב סכיאטיקוס לבין העצב Lateral Femoral Cut , דהינו האם יתכן שכאב בבטן באיזור של Lateral Femoral Cut קשור לכאב בעל אופי סכיאטי ( זרם לאורך הרגל החל ממוצא העצב ) אודה לכם מאוד אם תוכלו לפרט ככל האפשר ואשמח מאוד אם תפנו אותי לחומר כתוב בנושא . תודה , יעל .

שלום רב, Lateral femoral cutaneous אינו קשור לעצב סכיאטי ואינו מעצבב את איזור הבטן. ניתן לעיין בנושא בכל ספר אנטומיה. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב