גלי רדיו

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/04/2004 | 18:27 | מאת: מירי

שלום, ד"ר אידלמן! רציתי לדעת האם אתם משתמשים ב RADIOFREQUENCY כטיפול בכאב במפרקים? אם כן, איך זה מתבצע טכנית? כמה כואב בזמן הטיפול ואחריו? מה הסיבוכים ותופעות לוואי? האם הנזק הפיך? תודה מראש. מירי.

שלום רב, אנחנו משתמשים בטיפול בradiofrequency כטיפול במפרקים בעמוד השדרה. טכנית הטיפול מתבצע בהרדמה מקומית , לעיתים, בתוספת טוטש קל בחדר ניתוח בעזרת רנטגן במהלך הפעולה. למרות ההרדמה המקומית, מרגיש החולה לעיתים כאב בעוצמה נמוכה . לאחר הטיפול יתכנו כאבים בעוצמה נמוכה למשך זמן קצר.הכאב חולף בעזרת משככי כאב. תופעות הלוואי הן כאכ לאחר הפעולה, ותחושת נימול באיזור הפעולה. הסיבוכים הם זיהום ופגיעה בעצב בדרך כלל סיבוכים הפיכים. מאחלת לך בריאות טובה ד"ר ריטה לקר אחראית מרפאת כאב

14/07/2004 | 23:29 | מאת: ruth

שלום ד"ר הנני עומדת לעבור טיפול בגלי רדיו בחוליות הצואר. שאלתי הינה, האם אין סיכון של פגיעה בעצבי הפנים? כמה סיכון יש בזיהום המקום ? כמה זמן יש תחושת נימול? והאם העצבים שמומתים באמצעות הגלי רדיו- חוזרים ומתי? בתודה רות

14/07/2004 | 23:32 | מאת: ruth

שלום ד"ר רציתי לברר באילו תנאים הנכם מבצעים את הטיפול - כלומר, האם החולה נשלח על ידי רופא משפחה? האם ניתן לפנות ישירות אליכם? האם קופת חולים מכבי מכיר בשיטה זו? בתודה רות

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב