תירגום אבחנה לעברית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/04/2004 | 05:29 | מאת: הדס

שלום רב! שאלתי בעבר בפורום לגבי אפידורל במצבי, והייתי רוצה גם לקבל תירגום לעברית לבעייתי: Chronic lumboischalgia Mediolat. Discus -protrusion L4/5 (diagnostic via MRI) Scoliosis of the lumbal spine Cervical syndrome מה בדיוק יש לי, ואיך אומרים את זה בעברית??

05/05/2004 | 17:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

lumboischalgia- כאבים במותן בדרך כלל עם הקרנה לרגל (המילה בעברית היא נשית- דלקת עצב השת) Mediolat. Discus -protrusion L4/5 (diagnostic via MRI)- בליטת דיסק בין החוליות המותניות 4-5 על-פי בדיקת MRI Scoliosis of the lumbal spine - עקמת השדרה המותנית Cervical syndrome - תיסמנות צווארית ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב