MRI בבקשה לענות לי מהר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/10/2022 | 11:45 | מאת: אברהם

בס"ד שלום וברכה ד"ר נכבדה זה מאוד דחוף לי יש לי ביום ראשון צילום MRI לערמונית T3 עשיתי כבר בעבר צילומים כאלה מרביתם בהרדמה היות ויש לי פחד חרדות ולחצים בתוך המכונה שלוקח חצי שעה לערך בבדיקה שלי אין כרגע בהרדמה ולא עושים בבית חולים מאיר ובעמק מה גם שזה דחוף עקב חשש לסרטן לכן קבעו לי תור בדחיפות מהיום למחר אני פונה אלייך בעניין דחוף ! מה אני יכול לעשות ע"מ שלא להיכנס ללחצים וחרדות בתוך מכונת צילום??? האם יש כדורים לטשטוש או הרדמה או הרגה חזקים? תוכלי בבקשה להמליץ לי ואז אפנה לרופא משפחה לקחת עלי לציין שאני לוקח מידי ערב כדור "אלטרול" להרגעה במיגרנות כדור אחד כבר לא משפיע עלי במידה וזה יכול לעזור לי מחרדות הצילום והאם אפשר לקחת 2 כדורים בזמן הצילום? אשמח מאוד לתשובת ע"מ להרגיע אותי בברכה רבה

31/10/2022 | 10:18 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל בך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב