התעוררות אחרי הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/08/2022 | 11:58 | מאת: אנונימי

שלום לאחר ניתוח מורכב המטופל התעורר ולאחר מספר ימים הוחלט להרדים אותו שוב למספר ימים לאיזון מדדים. לאחר מספר ימים שמורדם ובוצע פיום קנה להנשמה סדירה עם מכונת הנשמה מנסים כבר יומיים להעיר אותו אך ללא הצלחה ,נאמר שלא נושם יחד עם מכונת הנשמה חומרי הרדמה רימפנטניל ופרופופול האם זה משהו מדאיג וכמה זמן יכול להימשך מצב כזה שמנסים להעיר ולא מצליחים?

17/08/2022 | 13:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, הזמן תלוי במצב מערכת העצבים, קודם כל המוח, ותפקוד הכליות והכבד. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב