כאבי ברכיים לאחרונה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/04/2022 | 01:34 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, אני בת 23 ולאחרונה סובלת מכאבי ברכיים בישיבה ממושכת ובשכיבה כאשר הברכיים ישרות .ולפעמים גם בעמידה ללא תנועה. גם אני מרגישה שזה מקרין לגפיים לפעמים אני מרגישה שהן רגישות יותר לקור ומנסה לחמם אותם , יש הקלה אבל עדיין כואב . שאלתי היא ממה זה יכול להיות ? בהמלצת הרופא מנוחה ומשכחי כאבים תודה מראש

17/04/2022 | 10:58 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, התיאור אינו מספיק כדי להגיע לאבחנה. יש צורך בבדיקה רפואית וביצוע בדיקות דם. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב