כאבים בעקב הרגל הימנית ונפיחות בכל הרגל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/04/2022 | 06:28 | מאת: אבי

בן 50 עם כאבים חזקים ברגל ימין בעיקר בעקב לא יכול לדרוס על הרגל יש לי נפיחות בכל הרגל. עברתי אירוע מוחי לפני כחמש שנים ונשארתי עם חולשה בפלג גוף שמאלי לא מצליח ללכת כשעומד על הרגל הכאבים לא נסבלים הרופא ביקש שאעשה EMG ובדיקות דם ולא מצליח ללכת. בקושי קם לשירותים הכאבים לא נסבלים ולא נתן לי תרופות נגד כאבים. מה זה יכול להיום ? מתי יעבור?

04/04/2022 | 11:28 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, יתכנו סיבות רבות לכאבים מסוג זה. חייבים בדיקת רופא ובדיקות עזר כדי לאבחן. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב