התגוששות אחרי נחתוך ראש שנו אחרי אירוע מוחי דימום

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/03/2022 | 12:55 | מאת: לריסה

אמאיה כבר 4 ימים בחדר התעוששות אחרי ניתוח הכנסת שנט ניכוז עקב אירוע מוחי בנסיון גמילה מהנשמה היתה מסתדרת עם מסיכת חמצן 50 % אך בעד ביצוע דיאליז שוב נכנסה למצוקה נשימתית והונשמה . שאלה הטיפול שהיא צריכה לקבל הוא יותר טוב בטיפול נמרץ או בחדר התעוששות כי הם טוענים שאין מקום בטיפול נמרץ ועדיין מחזיקים אותה בהתעוששות העם זה מקצועי

17/03/2022 | 12:20 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, המיקום עצמו פחות חשוב. חשוב שהטיפול יהיה מקצועי ואת זה ניתן להבטיח גם בחדר התאוששות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב