הרגשה של כאב חזק

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/02/2022 | 22:21 | מאת: ערן

אני בחור עם עם בעיה שאני עובד בעבודה עם עמידה ויש אצלי כאבי גב תחתון אחרי ההנ"ל וזה קצת מציק ( זה התחיל מגיל צעיר ורק החריף כמה שהזמן עובר ) וגם אני עם השמנה האם יש זה שייך אחד לשני ואיך מונעים את הסיטואציה הזאת כרגע בשיטה רפואית /אחרת

09/02/2022 | 13:02 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בהחלט, עמידה ממושכת לעתים קרובות מלווה בכאבי גב, ועודף משקל עלול לתרום לכך. כאשר הכאבים הם חזקים, במיוחד עם הקרנה לרגליים, יש להיבדק על ידי רופא. למניעת כאבים בעקבות עמידה ממושכת יש חשיבות רבה בשינוי תנוחה, הפסקות של הליכה ותרגילי גב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב