דימנציה ויסקולרית קשה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/01/2022 | 15:12 | מאת: דמנציה וסקולרית

האים אפשר לדעת בצילום MRI למוח בפגיעה בחומר הלבן ממה הפגיעה נבעה. מחומרים מסוכנים כמו טולואן או כל גורם אחר או שלא ניתן לדעת מימה הפגיעה

17/01/2022 | 13:25 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, דמנציה וסקולרית נגרמת מהפרעות באספקת הדם בכלי הדם במוח. השפעת חומרים מהסוג שהזכרת, קשה לקשור לתמונת MRI. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

22/01/2022 | 15:58 | מאת: חומר הלבן במוח

אני צבעי רכב במוסך במשך 35 שנה כצבעי הייתי חשוף לטינר 21 שמכיל טולואן בחום של 40 מעלות ללא מסכה מגן וללא חליפה עים חולצה קצרה בזמן צביעת רכב ע"י מרסס שמכיל צבע וטינר 21 שמכיל טולואן בחום של 40 כל המחקרים מראים שחשיפה מרובה לטולאן פוגע בחומר הלבן במוח וגורם לדמנציה וסקולרית קשה ואתה אומר שקשה לדעת מאוד מפלי אותי התשובה שלך הייתי בטוח שאתה תאמת את מה שכולם אומרים שחשיפה מרובה לטולאן פוגע בחומר הלבן במוח וגורם לדמנציה וסקולרית קשה ממתין לתשובה תודה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב