צילום כתף עם ממצא לאחר כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/01/2022 | 18:41 | מאת: ענבל

שלום לאחר כאבים חזקים וזריקות סטרואידים, עדיין כאביםלאחר צילום רנטגן,נמצא מוקד סקלרוטי בגלנויד, בכתף. יש כאבים חזקים והגבלות בתנועה. מה זה אומר? תודה רבה. כמו כן, הידיים נרדמות בלילה.

09/01/2022 | 15:21 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אם שתי הידיים נרדמות בלילה, המקור הוא ככל הנראה לא בכתף. מומלץ לעבור בדיקת עמוד שדרה צווארי. בלי קשר לזה, כאבים בכתף אכן יכולים להיות מהשינויים בכתף שציינת. לגבי בעיה זו, יש להמשיך טיפול על ידי אורתופד ולשקול פיזיותרפיה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב