זריקת הרדמה שורפת בצורה קשה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/12/2021 | 10:23 | מאת: carmel

היי, עברתי ניתוח בהרדמה מלאה. כאשר המרדים הזריק לי את החומר שרף לי בכל הגוף מכף רגל עד ראש בצורה איומה, כל הגוף כאב ושרף ומאז אני לא זוכרת כלום. היה לי גם טעם של אלכוהול חריף בזמן ההזרקה. האם זה משהו מוכר? תופעה ידועה? תודה רבה

02/01/2022 | 13:39 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מספר תרופות הרדמה, כגון, פרופופול, רוקורוניום, גורמות לגירוי דופן הווריד. אני מציע בפעם הבאה (אם תצטרכי) לעדכן את הרופא המרדים על התחושות שחווית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב