כאביים מתחת לחזה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/12/2021 | 11:48 | מאת: ליאת

בהיום ראשון קבלתי בשורה לא ממש טובה ואחרי כמה שעות הרגשתי את הכאב ולקחתי גם אוטפון 500 לא עזר לי בהיום שלישי הלכתי לרופא משפחה הוא בדק ונתן לי ספרי סוויס רליף ואני שמה 3 פעמיים בהיום וגם לא עוזר לי זה כואב שאני נושמעת וגם שמשתלת וגם מפריע לי לישון כל תנוחה זה כואב מה עלי לעשות הרופא משפחה נתן לי כדורים סלקוקס שזה ממש חזק ואני מפחדת לקחת אותם כי קראתי וזה מלחיץ ממש הכדורים אלה

02/01/2022 | 13:46 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במצב של כאבים בחזה שלא חולפים עם טיפול, נדרש מעקב על ידי רופא. ממליץ על בדיקה חוזרת על ידי רופא המשפחה כדי להחליט על צורך בביצוע בדיקות עזר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב