החלטה על גמילה מפיום קנה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/12/2021 | 19:48 | מאת: מונשם

שלום רב, אני מאושפז במחלקת מונשמים כבר חודש. לםני חודש וחצי עשו פיום קנה. כרגע קנולה 8. אני נושם טוב מזה כמה לילות ללא מנשם וביקשתי לדעת מתי ואיך אוכל להוציא את הקנולה לגמרי . כרגע 4 לילות עם מד סטורציה ללא מנשם. אחכ הבטיחו שיבדקו אפשרות להקטנה של הקנולה ל 6. אני לא ממש סומך על הרופאים פה. כל פעם יש תכנית אחרת ואני מרגיש מצויין. כל היום ללא חמצן. בבית יש לי מכשיר חמצן מהעבר ואני נעזר פה מדי פעם. חשוב לי לקהל חוות דעת נוספת. מה דעתך? אני במאוחדת. אולי יש רופא מומחה שאפשר לגבל ממנו חוות דעת

23/12/2021 | 14:27 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני שמח שאתה מרגיש היטב ומצבך משתפר. נושא חוות דעת שניה אינו במסגרת הפורום. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב