הגדלת חזה בהרדמה מקומית שוב

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

08/12/2021 | 19:13 | מאת: דורין

שוב אני שכחתי לציין שהניתוח של הגדלת החזה בהרדמה מקומית אורך כשעה פחות או יותר . האם בשל כך שהניתוח קצר זה מקטין את הסיכויים לסיבוך ?? אני רוצה רק כדור הרגעה כמו אסיוואל אבל הרופא מציע בנוסף ואבן , האם עדיף לקחת את השניים ?

14/12/2021 | 16:03 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, רק במקרים בודדים ביותר יש למטופלים רגישות למאלחש מקומי. לגבי הכדורים, שני הכדורים אכן גורמים להרגעה, אבל שילוב ביניהם לא מומלץ, צריך להחליט על אחד מהם. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב