התעוררתי בהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/11/2021 | 16:30 | מאת: מיכל

שלום לפני כמה ימים עברתי קולונוסקופיה בהרדמה כללית. האמצע התהליך אני זוכרת שהתעוררתי ודיברתי עם הרופאה .כשהתעוררתי זכרתי את זה ושאלתי את הרופאה אם באמת דיברתי איתה והיא אישרה. איך זה יכול לקרות? קראתי שאם מתעוררים באמצע הרדמה כללית לא זוכרים ואני זוכרת תודה מראש על תשובתך

01/12/2021 | 12:39 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בדרך כלל, קולונוסקופיה מתבצעת בטשטוש שרמתו משתנה במהלך הפעולה. בהחלט יכולים להישמר זכרונות על מה שהיה כשהטשטוש היה שטחי. זה תלוי גם בסוג התרופות בהן השתמשו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב