ניורולוגיה אקסופטילית וטרגימינלית .

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/10/2021 | 21:20 | מאת: שפיק

עברתי ניתוח mvd לפני 4 חודשים . הכאבים לא חלפו למרות שמאובחן עם התסמונת הקלאסית . אחרי הניתוח ממש בימים של אחרי הניתוח התחיל כאב לא נסבל בצד המנותח כמעט חצי מהראש כאילו רדום עיקצוץ וכאבים לא נסבלים ואי יכולת לגעת בראש בכלל כאב עד בכי שאובחן ככאב אקסופטילי וקיבלתי זריקות לראש במחלקה הנירוכירורגית בבית חולים רמבם כח הבית חולים שם את הצעקות והבכי שלי מרוב כאבים . אחרי שבוע יש שיפור קליל אולי הכאבים פחתו ב10 % לכל היותר . מה ניתן לעשות ? יש פתרונות אחרים ?

שלום רב, כדי לענות אם יש אפשרות לטפל בכאבים באופן תרופתי או פולשני, יש לעיין במסמכים הרפואיים ולבצע בדיקה גופנית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב