גוש בישבן לאחר זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/09/2021 | 23:05 | מאת: שני

היי, עשיתי לפני כ3 שבועות זריקת וולטרן בישבן בצד ימין בעקבות כאבי ראש , הבחנתי לפני כשבוע שיש לי כאב בנקודה הספציפית בה הזריקו לי את הזריקה . ובנוסף כמו מעין גולה פנימית שאם נוגעים בעור אפשר להרגיש אותה בקוטר של בערך 2 ס״מ לא משהו שרואים חיצוני , זה מפריע לי שאני בעיקר במגע עם האזור וממש מלחיץ אותי שיש לי שם גוש שלא יעבור , אפשר את התייחסותכם אם זה לגיטמי שאחרי כמעט חודש עדיין יש לי גוש מורגש וכאב באזור של הגוש ? יש לציין כי עברתי 2 זריקות וולטרן בעבר ולא קרה לי מה שעכשיו אני מתארת כאן.

14/09/2021 | 09:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תופעה זו לעתים קיימת אחרי הזרקת וולטרן. אם זה לא חולף, ממליץ להיבדק על ידי רופא, על מנת להחליט האם ניתן לחמם את האזור לזירוז ספיגת הגוש. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב