הרדמה מקומית וטשטוש

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

12/09/2021 | 23:25 | מאת: ירדן

שלום ד״ר, אני מיועדת לעבור ניתוח פלסטי בחזה בהרדמה מקומית עם טשטוש.(אורך הניתוח כשעה וקצת) המנתח אמר לי שהוא זה שמבצע את הטשטוש ושהטשטוש בדרגה קלה (שילוב של כמה כדורים). שאלתי היא : האם זה תקין שהמנתח עצמו מבצע את הטשטוש? האם לא אמור להיות רופא מרדים? אשמח לתגובה, תודה רבה!

14/09/2021 | 09:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תלוי בעומק הטשטוש הנדרש. במידה שמדובר בכדורים ל"הרגעה", הם נמצאים בשימוש של רופאים ממקצועות שונים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב