כאב שכמה שמאל חזה שמאל בית שחי שמאל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/08/2021 | 23:52 | מאת: אבנר

שלום התאמנתי בחדר כושר בחמשת החודשים האחרונים. לאחרונה כשעבדתי על החזה עם מכשירים ובשכיבות סמיכה התחלתי להרגיש תחושה של שרירים תפוסים באזור כתף שמאל, בקצה חזה שמאל ובבית השחי. לפי מה שמצאתי ברשת הבנתי שכאב שרירים באזור זה אכן מאופיין בכאב גם בבית השחי. העניין שהשרירים לא משתחררים מהתפיסה הזו. אני מרגיש לחץ מעצבן מתוך החזה השמאלי באזור השכמה השמאלית ובבית השחי. אני בריא ואין חשש למשהו בלב. בנוסף פניתי לשני טיפולים לפיזיותרפיסט לפציעות ספורט ולא מרגיש עדיין שיפור משמעותי. תוכל לתת לי כיווני חשיבה לפתור את זה? **הפיזיותרפיסט אמר לי לחזור להתאמן בהדרגה ושאני יצא מזה אשמח לכל עזרה שהיא ועצה

שלום רב, צריך לשלול נזק לרקמה רכה. לבצע בדיקת אולטרה סאונד לרקמות הרכות באזורים שציינת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב