ריח גוף רע אחרי הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

31/07/2021 | 17:53 | מאת: אלני

שלום, לפני שבוע עברתי ניתוח קטן עם הרדמה כללית. אינני יודעת באיזה חומר השתמשו להרדמה אך הוא ניתן באינפוזיה דרך הוריד ומקום הדקירה צרב לי. בימים האחרונים אני חשה שריח הגוף שלי חזק יותר, מעין ריח של זיעה שמופיע גם לאחר מקלחת. הריח לא עז מאוד אך מפריע. יש לציין שלא שיניתי את התזונה שלי ואיני לוקחת תרופות כלשהן. האם יש קשר בין ההרדמה לבין הריח?

02/08/2021 | 15:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, ריח הגוף לא מושפע מחומרי הרדמה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב