כאבי גב תחתון בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/05/2021 | 15:38 | מאת: שואלת

שלום רב , ברצוני לברר אודות כאבי גב הנמשכים לאורך מס חודשים. הכאבים מתמקדים באיזור הגב התחתון בחיבור בין הגב לעכוז ומתחזקים בעת התפנות לשירותים. ישנן עצירויות רבות ונדמה שהיציאות לא מכוונות לפי הטבעת אלא קצת מעליו. הכאבים מתקיימים גם בעת מנוחה. עשיתי צילום בעבר אך לא מצאו כלום מבקשת לברר האם ידוע מהי הבעיה ולאיזה רופא עלי לפנות כדי לטפל בבעיה זו . תודה רבה !!

שלום רב, ממליצה לבצע בדיקת MRI עמוד שדרה, אגן ועצם הזנב. עם תוצאות הבדיקה לפנות לרופא אורתופד. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב