אני רוצה לדעת משהו בקשר להרדמה לניתוח הוצאת ציסטה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

04/04/2021 | 23:19 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני רוצה לדעת משהו בקשר להרדמה אני כרגע לפני הוצאת ציסטה מהקרפתואמרו לי שהניתוח יהיה בהרדמה מקומית ואם זה מסתבך הם פותחים חדר ניתוח חירום או היום אין כאלה דברים תודה רבה מדובר בציסטה קטנה לא נידת בקרקפת כבר כמה חודשים תודה רבה

07/04/2021 | 13:41 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, הבינותי שמדובר בציסטה קטנה שהוצאתה מתוכננת בהרדמה מקומית. יתכן שבגלל המקום, הרופאים מוכנים להרחבת הניתוח במידה שיהיה צורך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב