כאבי דקירה חשמליים ברגליים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/03/2021 | 09:44 | מאת: לילי

אני בת 42, בריאה ובלי אפיונים מיוחדים. לפני כשלושה חודשים התחיל אצלי כאב בצד שוק רגל שמאל, כמו דקירות או נשיכות או שריר תפוס. זה נמשך כשלושה ימים, בפולסים, ומאז חזר על עצמו כמה פעמים, בשתי הרגליים. כל "סשן" נמשך בין שעות לימים. זה מאד מציק. לאן פונים כדי לטפל בזה? תודה רבה

שלום רב, לבדיקה ראשונית יש לפנות לאורתופד ו/או לנוירולוג. קרוב לוודאי שיהיה צורך בבדיקות דם ובהדמיה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב