כאבי בטן וגב לבת שלי בת 2.9

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/03/2021 | 12:14 | מאת: אמא מודאגת

שלום, כבר מעל לשבוע שהבת שלי בת 2.9 מתלוננת על כאבי בטן וגב בכל הבטן וכל הגב, התווסף חום נמוך בשני לילות שחלף וגם כאבים ברגלים באיזור הירכיים וכאב ראש, הכאבים האלה חלפו ונותרו הבטן והגב, זה מגיע בהתקפים קצרים יחסית ואז ממשיכה דיי כרגיל, הרבה פחות אנרגטית מבדרך כלל. גילינו לאחרונה שיש לה צליאק ללא כל תסמינים וכבר כמעט חודש היא בתזונה מוקפדת ללא גלוטן. עשינו בדיקת שתן ותרבית שיצאה שלילית, כי בנוסף גם ריח השתן נהיה חריף, היינו בבדיקה אצל רופא ולא מצא משהו. אני מאוד מודאגת על מה כאבים כאלה יכולים להעיד מה צריך להמשיך ולבדוק.

11/03/2021 | 11:34 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה זה יש צורך בהמשך מעקב רופא ובדיקות חוזרות. לא ניתן לרפא זאת באמצעות האינטרנט. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב