כאב כרוני וקנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/02/2021 | 14:16 | מאת: בן

לפני עשור עברתי תאונת דרכים שברתי את עצם הבריח ביד ימין. יד דומיננטית שלי. אני עצמאי ועובד ביד הזו. מאז התאונה סובל כאבים עזים חזקים כרונים תקופתים באים והולכים. ראיתי מלא פעמים אורטפדים שהציעו שיטות סבתא..לא שיש משהו פסול בזה אבל תכלס לא אפקטיבי לסוג כאב המדובר...הופנתי עי אורטופד כריוג מומחה שמאושר להנפיק קנאביס רפואי למרפאת כאב...להמשך טיפול.. השאלה שלי מכאן איך אפשר לקבל קאנביס רפואי אשר אין לו תופעות לוואי כמו כל התרופות שמקובלות במקרים של טיפול במרפאת כאב ..?

שלום רב, לקנאביס יש תופעות לוואי רבות. במידה שקיבלת כבר המלצה לקנאביס, מאחר שמתן קנאביס בעישון כרוך בסיכון לסרטן ריאות, עדיף לקבלו בצורת מיצוי או בספריי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב