להתחסן אפילו שיש בעיה בריאות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

12/02/2021 | 00:31 | מאת: לוברבום

הרופא משפחה ממליץ לי להתחסן אבל בעבר היה לי בעיה של דלקת ראיות וגם חום גבוה מה אני עושה האם לוותר על העבודה שאני רוצה לעבוד גם כשהוצאתי הרבה כסף על לימודים או עדיף לי שלא תודה רבה הרופא משפחה רוצה שאני התחסן אפילו שיש תופעות לוואי תודה רבה

02/03/2021 | 10:45 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, דלקת ריאות בעבר היא לא סיבה לא להתחסן, יתכן שנהפוך הוא. מחלה זו יותר מסוכנת מהחיסון ובמיוחד כשהיא פוגעת בריאות שכבר ניזוקו בעבר. אני ממליץ לפעול על פי המלצות רופא המשפחה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב