בעיה בריאות וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

11/02/2021 | 01:19 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 שמעתי הרבה על מתן חיסון קורונה לכל מבוטח ולכל ילד קטן אני בת 28 וכשהייתי קטנה הייתי פגית ובגלל זה בלתי הרבה מי בעיות בריאות המליצו לי לעשות חיסון ואמרו לי היום שאני לא יעשה את זה כעדיפות ראשונה כי אין לי תיק כל כך בריאה שמעתי הרבה על התופעות לוואי שלו ורציתי לשאול מה אני עושה אני צריכה לעבוד כמזכירה רפואית ואמרו לי שאי אפשר להתקבל למקום מי בלי לעשות חיסון האם עדיף לי לבדוק קודם בדיקה סורולוגית אולי כבר היה לי קורונה אוני לא צריכה לעבור את החיסון אשמח מאוד לתשובה כי זה מאוד יעזור לי תודה רבה אני רוצה לציין שאני לוקחת תרופות פסיכיאטריות שעושות לי גם תופעות לוואי מה האם זה אותו גבר או שמדבור במשהו גרוע יותר תודה רבה

11/02/2021 | 13:32 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בשלב זה החיסון לא אושר לילדים קטנים. אבל בגילך, אנשים מתחסנים. שיעור תופעות הלוואי לא גדול יותר מאלה אחרי חיסונים אחרים. במידה שסבלת בעבר ממחלות לגביהן אין לי מידע, אני ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה שמכיר אותך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב