כאבים לאחר ניתוח גב תחתון

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

27/01/2021 | 21:28 | מאת: אילנית

לפני חודשיים עברתי ניתוח l4,l5 והצרות בתעלת השדרה.כעבור מספר ימים התחלתי להרגיש כאבים שלא היו לי לפני הניתוח שכוללים כאבים לרוחב המותניים עם הרגשה של כאב חד בעכוז שממשיך לאורך כל הרגל החיצונית + הרגשה של התקפות כאבים שמלווה בחוסר תחושה ברגל בעמידה או בהליכה. יש לי הרושם שהניתוח לא צלח ובמהלכו נפגע לי עצב שהיה תקין טרם הניתוח. האם אני צודקת או שזה מהלך תקין של אחרי ניתוח?

28/01/2021 | 16:14 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתיאור שלך לא ניתן לעלות על סיבת הכאב. ממליץ לפנות למנתח, יתכן שיהיה צורך בבדיקת CT או MRI. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב