חיסון קורונה - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/01/2021 | 17:31 | מאת: יעל

שלום, רציתי לשאול אם החיסון יכול לגרום במשך 4-5 ימים כאבים הזויים נוירופטים? והאם החיסון השני גם יכול לעורר בעיה שהיתה בנושא? אני ממש פוחדת להתחסן במנה שניה ולחזור לסיוט שהיה לי. אחרי חיסון מנה 1 היה לי: כאב שורף בכל הגוף כאילו שפכו עליי דלק. וגם מתוך שינה הרגשתי כמו זרמים קשה לי להסביר את זה. גם כאב לי באזור הברכיים - כאב מופשט . ופתאום בשורש כף היד ואפילו במפרק האצבע ביד. ופשוט כל מיני כאבים הזויים... ואני חששתי שזה חזר אליי.. בגיל 29-37 סבלתי כאבי תופת כאב נוקשה בברכים, כאב מכרסם.. שהתפשט לעוד אזורים בגוף. לא יכולתי לדרוך על הרגל ולעלות מדרגות. אח"כ היה כאב שורף בעור בעיקר בגב והיו לי עוד בעיות רגישות לרעש כאב במפרק הלסת בעיות בשינה בעיות ריכוז זיכרון.. לא ידעו מה יש לי חשדו אולי פיברומיאלגיה אולי דלקת פרקים.. בסוף עבר לבד. יש לי טראומה מזה. אשמח לדעת אם להתחסן מנה 2? ממש חוששת מעאבים שיתקעו

27/01/2021 | 14:05 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בגלל שלא ברור לי טיב הכאבים שהיו בעבר, אני ממליץ לפנות בשאלה של חיסון שני לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב