כאבי בטן הרבה זמן-מה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/01/2021 | 16:41 | מאת: מיכל

שלום רב בת 41 סובלת מכאבי בטן כבר כמעט שנה לאחר כל הבדיקות שיצאו תקינות אובחנתי כסובלת במעי רגיז ניסיתי לקחת כמה טיפולים למעי רגיז שלא עוזרים. כרגע פחות כואב לי ביום יום אבל שאני שוכבת על הגב או הבטן הבטן שלי דופקת בפעימות מאוד חזקות וזה כבר כמה חודשים ככה. הופנתי לרופא כאב לבדוק אולי זה משהו אחר והוא אמר שאולי זה פיברומאלגיה והפנה אותי לראמטולוג. והביא לי לעשות מיפוי עצמות. למרות שחלק מהתסמינים לא תואמים לזה כמו ישנה כל הלילה רצוף, לא בדיכאון, יש כאבים בצוואר בגב בידיים לא משהו רציני. מה עוד יכול להיות?? לאיזה רופא לפנות? תודה.

שלום רב, ממליצה לבדוק ב-CT אם אין התרחבות באאורטה הבטנית. ממליצה לפנות לרופא כלי דם ולכירורג. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב