בת 28 יש לי שאלה בעיה בדם

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/01/2021 | 21:47 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אמרו לי שהבדיקות דם שלי לא טוב מי המטולוגיה אני קצת מכירה את הנושא מי קרוב בגלל שהיה לי בעיה עם זה גם כשהייתי נשואה בגלל הקושי להיכנס להריון וגם כשהייתי קטנה לא היה אפשרי לעשות לי ניתוחים האם יכול להיות שמחכה לי משהו ארוך בגלל זה לפעמים אני רואה דברים מאוד מוזרים שקורה לי בבית ואף פעם זה לא קרה לי בעבר האם יש כזה פורום של רבין שאפשר לשאול שם שאלה כזאת תודה רבה

19/01/2021 | 14:50 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אין פורום המטולוגיה מטעם מרכז רפואי רבין. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב