כאבים ברגליים והידיים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/01/2021 | 21:21 | מאת: קורן

היי , לפני כחודש החלו לי כאבי רגליים ממש מלמעלה ועד כף הרגל , שבועיים לאחר מכן החלו גם כאבים בידיים , הכאבים מלווים בזרמים , הרדמויות הידיים בשינה וחוסר נוחות ברגליים . עברתי בדיקות emg ברגליים ובידיים שיצאו תקינות , אולטרסאונד דופלר ידיים ורגליים תקין , רנטגן עמוד שדרה וצוואר תקין ובדיקות דם תקינות . הייתי אצל נוירולוג ואורתופד ולא מצאו משהו חריג . עם זאת קראתי על תסמינים של נוירופתיה ואני חוששת שמדובר בזה . אציין שבנוסף להכל אני נמצאת בתקופה של לחץ נפשי וחרדות והתחלתי טיפול בציפרלקס . אשמח לדעה בנושא, האם כדאי להמשיך לבצע בדיקות או שיתכן ומדובר בתופעות של החרדות

17/01/2021 | 13:23 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, יתכן שמרכיב נפשי תורם לתופעות כאלה, אבל, אם הכאב לא עובר, אני ממליץ להמשיך בבדיקות במקביל לנטילת תרופות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

17/01/2021 | 14:14 | מאת: קורן

תודה על המענה , יש בדיקות שהיית ממליץ לי לעשות? אני פשוט לא יודעת כבר לאן לכוון

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב