אירוע מוחי - יציאה מהרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

08/01/2021 | 14:39 | מאת: Dave

חתני ( בן 54) נמצא שבוע ימים בהרדמה והנשמה אחר אירוע מוחי. לא ידוע לנו על ניסיונות להתאוששות. האם משך זמן ההרדמה מצביע על חומרת הפגיעה? במצב הנוכחי, איזה מדדים חשובים למעקב ? איזה כלי אפשר לבקש לקבל כדי לאמוד את חומרת הפגיעה ?

10/01/2021 | 10:13 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בשלב זה המדדים החשובים הם: יציבות לחץ דם ודופק, רמת חמצן תקינה בדם ותפקוד תקין של אברי הגוף. ניתן יהיה לעמוד על רמת הפגיעה רק אחרי שיהיה ניסיון להעיר אותו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב