יש לי שאלה הרדמה לטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

08/01/2021 | 12:39 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אתמול הייתי אצל רופא שיניים כשהוא עשה לי הרדמה מקומית לפני ביצוע סתימה הוא עשה לי לפחות 3 זריקות כשבהתחלה לא הרגשתי כלום האם יכול להיות יש בעיה של הגוף המטופל כי בעבר זה לא היה כשהרופא שאל אותי אם אני מרגישה את ההזרקה לא ידעתי מה להגיד לו אבל כשהוא עשה לי את זה בפעם השלישית אז הרגשתי משהו מוזר כאילו רבע פה מורדם לי עד הסוף האם יש פתרון שלא יקרה כזה דבר כי בעבר גם עשיתי טיפול ועשו לי רק זריקה אחת תודה רבה

10/01/2021 | 10:07 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתיאור שלך ומבלי לדעת את פרטי הזריקה, לא ניתן להגיע למסקנה. מציע לברר עם רופא השיניים שביצע זאת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב