שאלה בנושא קושי בהרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/12/2020 | 14:00 | מאת: לילי

שלום רב בפרוצדורה של שאיבת ביציות נאמר לי שלא הצליחו להרדים אותי.אני כן היתי רדומה כי עובדה שלא זוכרת את זה... אך במהלך הפעולה זזתי. הוסיפו לי עוד ועוד חומר הרדמה עד יותר מפי 2 ממה שהיתי צריכה לפי משקלי. אשמח ללמוד מזה לפעם הבאה, מה יכול להיות הגורם? האם יתכן שבעצם התעוררתי בגלל הכאב, כמו שגם אם אהיה ישנה בלילה אתעורר מכאב? או מה עוד יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

31/12/2020 | 08:32 | מאת: לילי

יש לציין שאני יחסית רזה (גובה 1.57 משקל 47) האם זה יכול להיות קשור?

31/12/2020 | 13:57 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, רופא מרדים מתאים את כמות חומרי ההרדמה והרכבם על פי מאפייני המטופל וסוג הפעולה הכירורגית. לכן, אנשים שונים זקוקים לכמויות שונות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב