הפסקת פעימות לב במהלך הרדמה - חוששת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/12/2020 | 10:15 | מאת: טלי

עברתי שאיבת ביציות בהרדמה עם פרופופול. במהלך הטיפול כנראה זזתי והוסיפו לי בתרופה. האחות שהיא חברה שחי אמשרה שבמהלך הטיפול המרדים לא היה עירני ובעיקר שוחח עם הרופא המטפל. בשלב מסוים האקו לב הפסיק לצפצף. לא ידוע לגבי הגרף על הצג. רציתי לשאול האם זה יכול להיות תקלה טכנית או שבאמת הלב הפסיק לפעום םמספר שניות בשל חוסר חמצן או בשל ההרדמה? והאם עלולות להיות לכל השלכות על המח או הלב?

23/12/2020 | 14:05 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כנראה שאת מתכוונת שבשלב מסוים הנוכחים בחדר לא שמעו צפצוף של המוניטור. זה יכול לקרות גם בלי הפרעות רציניות. על פי התיאור שלך, לא סביר שיהיו לך השלכות בריאותיות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב