כאב לאחר ניתוח בקע עם רשת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/09/2020 | 18:36 | מאת: מרדכי

שלום פרופסור דיברתי איתך בעבר לגבי כאבים לאחר ניתוח בקע מפשעתי ימין עם רשת כנראה שיש גירוי זריקה לא עזרה ואמרת שיש עוד אפשרויות אפשר בבקשה לדעת מה הם האפשרויות שעומדות לפניי? תודה

שלום רב, לפעמים לאחר ניתוח בקע מופיעים כאבים שנמשכים והופכים לכרוניים, שכיח יותר בניתוח פתוח מאשר בניתוח לפרוסקופי. איני יודעת איזו זריקה קיבלת ולכן איני יכולה להסביר מה התועלת שלה. אם הטיפול התרופתי נכשל ועוברים לטיפול בהזרקות, בדרך כלל לפני ההזרקה בודקים אם יש מעורבות של העצב והאם זה מתאים לתלונות החולה, זאת, באמצעות בדיקת אולטרה סאונד של המפשעה ואלקטרומיוגרפיה עם הולכה עצבית. אחרי שהרופא בודק ומגיע למסקנה שמדובר בעצב מסוים, עושים הזרקת חסם עצבי בהנחיית אולטרה סאונד או בהנחיית שיקוף. אם טיפולים אלה לא עוזרים, הרופא יכול לשקול אם יש מקום לטיפול בגלי רדיו או לשקול ביצוע השתלת אלקטרודות לגרייה חשמלית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

21/09/2020 | 11:58 | מאת: מרדכי

שלום דוקטור בזריקה שביצעתי באסותא לקורד ספרמטי תחת us בקשר לגלי רדיו האם לדוקטור יש עבר עם מקרים כמו שלי שטופלו בגלי רדיו ? מה סיכוי ההצלחה? ואם כן כמה זמן זה מחזיק? וכמה רמת הכאב שזה מטיב? לפי מה שנאמר לי וקראתי במספר מקומות גליי רדיו לא משפיעים על מקרים כמו שלי תודה מראש דוקטור

22/09/2020 | 15:30 | מאת: מרדכי

היי דוקטור הפרטי המדויקים של הזריקה הם לקורד ספרמטי Rt genitofemoral nerve block 04.81

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב