כאב מתחת לצלעות בצד שמאל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/05/2020 | 21:41 | מאת: נעמה

הבן שלי בן 15.5 התאמן בצורה שהוא עומד על הידייםבצד שמאל אחרי כמה סטים כאלה חש כאב בצד שמאח מתחת לצלעות כבר למעלה משבוע שעדיין כואב לו מה זה יכול להיות?

שלום רב, סיבות לכאבים בחזה/צלעות בצד שמאל יכולות להיות: בעיה לבבית, בעיה ריאתית, בעיה בשרירים ובשלד, בעיה בעצבים. אם לנער אין בעיות לבביות, ממליצה לצורך הבירור לבצע צילום חזה מכוון לצד שמאל בשאלה - שבר בצלע ולהיבדק על ידי רופא. בדרך כלל, אחרי אימון בחדר כושר, הסיבה השכיחה היא פגיעה בשריר או בעצב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב