זריקת בלוק כאב לאשכים Spermatic Cord

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/07/2019 | 12:00 | מאת: רימה

הי, בעלי סובל מכאב כרוני באשכים, רופא הכאב הציע לו לעבור זריקת בלוק כאב קצת מעל האשך, שם ההליך spermatic cord block רצינו לקבל מידע על ההליך והסיכונים, מה הסיכוי להטבה ולכמה זמן? האם יש סיכון שהתפקוד המיני יפגע? אבל אנחנו לא יודעים מי הרופאי ם בארץ שמכירים את ההליך. האם יש לכם מידע על ההליך או מי בארץ מבצע אותו? תודה"

שלום רב, הפעולה מתבצעת על ידי רופא אורולוג. ממליצה להפנות את השאלה לרופא אורולוג. שלום רב, ניתן לפנות למרפאת כאב בבילינסון, שם נבדוק את הבדיקות הרלוונטיות שבוצעו ונתאים טיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב