עזרה לגבי תופעות לוואי של גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

09/06/2009 | 20:24 | מאת: ניל

שלום רב, הפסקתי לפני 7 ימים לעשן. הייתי מעשן כבד אני חושב קופסה ליום עד 2 קופסאות תלוי בתקופה. בחודש האחרון עשנתי כ - 2 קופסאות ביום. אני כרגע מרגיש לא טוב - 1. סחרחורות. 2. לעיתים כאב בחזה. 3. נמלולים ביד שמאל מעין דקירות כאלו. 4. לא מרוכז מה קורה לי?

14/07/2009 | 10:10 | מאת:

שלום ניל, ישנן תופעות לוואי פיזיות הקשורות לירידה בכמות הניקוטין בגוף והן מתבטעות בסחרחורות, עייפות או עירנות יתר. תופעות אלה חולפות לאחר מס' ימים. בכל שאלה אנא פנה למכון אברהמסון בברכה צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*