גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

07/06/2009 | 11:07 | מאת: טובה

שלום, בעלי בן 67 עבר לפני 4 ימים גמילה מעישון.כמו כן הוא עבר אירוע מוחי קל לפני כחודשיים. מאז הטיפול בגמילה מעישון הוא ישנוני מאד, חסר מצב רוח. נרדם מהר מאד על הספה בשעות הערב המוקדמות, דבר שמשפיע כמובן על איכות השינה בהמשך. אני מנסה להעיר אותו, אך הוא חוזר תוך כמה דקות לישון. אני מקפידה שישתה הרבה,יאכל פירות יותר, יעשה קצת הליכה, אך למרות הכל זה עדיין לא עוזר. שאלתי היא האם אילה תופעות רגילות של גמילה ואם כן כמה זמן הן נמשכות? בתודה טובה

14/07/2009 | 10:02 | מאת:

טובה שלום, עייפות היא אחת מתופעות הלוואי הפיזיות הקשורות לירידה בכמות הניקוטין בגוף, כמו כן סחרחורות או עירנות יתר וחוסר שינה בלילות. תופעות פיזיות אלה עוברות אחרי מס' ימים ולכן ריבוי בשתייה, אכילת פירות ופעילות ספורטיבית שעה בשעות הערב יעזרו מאד. אם התופעות שציינת ממשיכות נא לפנות לרופא. בהצלחה צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*