גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  גמילה מעישון

01/06/2009 | 17:25 | מאת: בטי

שלום לפני 3 היפסקתי לעשן ואני מרגישה מאוד לא טוב יש לי בחילות איומות אני ממש מרגישה רע מה עליי לעשות וכמה זמן אני אצטרך לסבול את תופעות הלוואי האלה עליי לציין שהתאבון שלי ממש נורא אני כל הזמן רוצה לאכול והפחד שלי הוא שאשמין מצפה לתשובה מהירה בטי

14/07/2009 | 09:35 | מאת:

שלום בטי, ישנן תופעות לוואי פיזיות הקשורות לירידה של כמות הניקוטין בגוף כמו סחרחורות, עייפוץ או עירנות יתר. לעיתים רחוקות מלווה בהקאות מאחר ותהליך הפסקת העישון משבשת במעט את פעולת המעיים. אם הדבר ממשיך לכל נא להבדק אצל הרופא בברכה ובהצלחה צוות מכון אברהמסון טלפון: כוכבית 9933*